21:26 / 01.02.2021.

Autor: HRT

Prvi singl za prvu Doru

Filip Rudan

Filip Rudan

Foto: Zvonimir Ferina / -

Filip Rudan poznat je široj javnosti kao finalist treće sezone HRT-ovog showa The Voice - Hrvatska. Na Dori 2021. predstavit će se svojim prvim singlom, pjesmom Blind za koju potpisuje i glazbu i tekst.

Ovaj 21- godišnji mladić iz Zagreba ostao je upamćen po svojim fenomenalnim izvedbama svjetskih hitova koji su osvojili publiku pored malih ekrana i doveli ga do drugog mjesta u showu, a snimke njegovih nastupa prikupile su više od impresivnih 42 milijuna pregleda na YouTubeu i izazvale reakcije svjetskih medija.

Na Dori 2021. predstavit će se svojim prvim singlom, pjesmom Blind za koju potpisuje i glazbu i tekst, nastalu uz njegov autorski tim koji sačinjavaju Antonio Franić i Hrvoje Domazet.

Dora je jedan novi početak za ovog mladog kantautora koji je među mladom generacijom jedna od najzanimljivijih persona u Hrvatskoj. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!