Rijeka dobila panoramski kotač

30.01.2022.

12:41

Autor: Ivana Perić/I.B./Dnevnik u podne/IMS/HRT

Ivana Perić javila se iz Rijeke

Ivana Perić javila se iz Rijeke

Foto: Dnevnik u podne / HRT

Rijeka je dobila panoramski kotač u središtu grada. Tako Riječani, ali i turisti, mogu uživati u panoramskom pogledu na grad i riječki zaljev. Kako to izgleda, provjerila je novinarka HTV-a Ivana Perić.

- Zaista je dobar osjećaj. Nisam inače ljubiteljica visina, jako se dobro osjećam u vožnji ovim panoramskim kotačem. S jedne strane imam priliku vidjeti naš prekrasan grad, s druge strane puca pogled prema riječkom zaljevu, prema Opatiji. I zaista mogu reći kako bi, onako laički kako bi ljudi rekli - gušt se voziti panoramskim kotačem, javila je Ivana Perić iz gondole.

- Riječ je o kotaču visokom 22 metra, ima 18 gondola, a stigao je iz Varaždina. U svaku gondolu stane 5 posjetitelja. Vožnja za dječicu staru do 5 godina je besplatna, a traje, zavisno od gužve, između 6 i 10 minuta. Ovaj panoramski kotač u Rijeci će ostati sve do kraja veljače, a gdje će dalje, neka zasad ostane tajna i iznenađenje, rekla je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!