13:36 / 26.02.2020.

Autor: Ivana Perić/Dobro jutro, Hrvatska/V.M./HRT

Upoznajte najdugovječniju posjetiteljicu Dore i Opatije

-

-

Foto: - / -

Gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić, ususret vikendu u kojem će se održati Glazbeni dani HRT-a i Dora u Opatiji, uručio ulaznice za glazbene manifestacije dugogodišnjoj gošći Opatije Mili Ajzenštajn Stojić te Marinu Cvetkoviću.
S novostima o Glazbenim danima HRT-a u emisiju Dobro jutro, Hrvatska jutros se javila naša riječka ekipa iz opatijskog hotela Ambasador.

Ondje je, naime, gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić, ususret vikendu u kojem će se održati Glazbeni dani HRT-a i Dora u Opatiji, uručio ulaznice za glazbene manifestacije dugogodišnjoj gošći Opatije Mili Ajzenštajn Stojić te Marinu Cvetkoviću.
Gosti show programa Dore - Roko Blažević i pobjednica Eurosonga 2018., Netta! Gospođa Ajzenštajn Stojić ima 98 godina, bila je na svim Dorama dosada te joj je prije 3 godine uručena nagrada TZ-a Opatija u povodu 70. dolaska u taj grad. Inače, gospođa tijekom zimskih mjeseci boravi u Hotelu Ambasador.

Gospodin Marin Cvetković, otac je poginulog hrvatskog branitelja Marina Cvetkovića, Opatijca po kojem nosi ima Sportska dvorana 'Marino Cvetković', u kojoj će se drugu godinu zaredom održati Dora. Marino je bio opatijski košarkaš, a poginuo je u prosincu 1991. na ličkom ratištu.

Pogledajte javljanje iz Opatije tijekom kojega smo razgovarali s gradonačelnikom Ivom Dujmićem, te Milom Ajzenštajn Stojić i Marinom Cvetkovićem:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!