Ususret Eurosong partijima u Varšavi i Tel Avivu, Let 3 objavio novi remix Mame ŠČ!

31.03.2023.

15:36

Autor: HRT

Let 3

Let 3

Foto: Franko Kelam / HRT

Let 3 pjesmom "Mama ŠČ!" već pet tjedana za redom na prvom je mjestu top liste HR Top 40, čime su ostvarili najdulje vrijeme na vrhu liste najemitiranijih domaćih singlova u eteru.

U međuvremenu su predstavili službeni videospot u režiji Radislava Jovanova Gonza koji je po gledanosti na Eurovision Song Contest YouTube kanalu trenutačno treći po gledanosti službeni spot, dok sama pjesma na YouTubeu ima gotovo deset milijuna pregleda!

Remix verzija pjesme "Mama ŠČ!"


Ususret Eurosong partijima, Let 3 su nam pripremili još jednu remix verziju pjesme "Mama ŠČ!", ovog puta u suradnji s Denisom Goldinom, koji je "Mamu ŠČ!" opisao kao himnu godine koja ne izlazi iz ušiju te dodao da je riječ o "najnabrijanijem remixu" koji je dosad radio za domaće izvođače.

- Pumpajuća verzija "Mame ŠČ!" idealna je za traktoriste, dodao je Mrle.

Eurosong partiji u Varšavi i Tel Avivu


Ovog će vikenda Let 3 nastupiti na dva službena Eurovision partija, a "Mama ŠČ!" ekspedicija upravo je na putu za Varšavu gdje će nastupiti u dvorani Praga Centrum pred poljskim Eurovision fanovima i novinarima iz cijele središnje Europe.

Iz Varšave Let 3 leti izravno za Tel Aviv gdje će nastupiti na velikom Israel Calling Eurovision partiju s dvadesetak drugih sudionika ovogodišnjeg i prijašnjih natjecanja za najbolju pjesmu Europe.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!