Vesna Pisarović zvijezda show programa Dore!

09.02.2021.

10:02

Autor: HRT

Vesna Pisarović

Vesna Pisarović

Foto: Filip Koludrović / promo

U show programu Dore 2021. (koja je na rasporedu ove subote u 20:10 na HRT – HTV1) nastupit će eurovizijska predstavnica Hrvatske na Euroviziji 2002. godine, Vesna Pisarović. 

Podsjetimo, ona je tada u Tallinu, u Estoniji, s pjesmom Sasvim sigurna /Everything I Want osvojila vrlo visoko 11. mjesto. Također, Vesna se na tom natjecanju predstavila i kao autorica: napisala je pjesmu In the Disco s kojom je Bosna i Hercegovina na Eurosongu 2004. osvojila deveto mjesto.

Vesna Pisarović na Euroviziji 2002. u Tallinnu, Estonija

Vesna Pisarović na Euroviziji 2002. u Tallinnu, Estonija

Foto: Igor Soban / PIXSELL

Pjevačica koja paralelno vodi dvije karijere, jazz i pop, kojem se vratila prije dvije godine, pripremila je atraktivan nastup koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Čut ćemo njezine hitove u osvježenom ruhu te ćemo sigurno uz njih i zapjevati, čekajući rezultate glasovanja.

Njezin veliki koncert u Domu sportova bio je otkazan zbog pojave pandemije, a Dora će, vjerujemo svi, biti putokaz povratka na glazbene pozornice i Vesni ali i svim drugim izvođačima.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!