Hollywoodska elita zabavlja se na Jadranu

18.07.2022.

09:50

Autor: Pixell

Glumci Woody Harrelson i Matthew McConaughey na veslanju ispred Dubrovnika

Glumci Woody Harrelson i Matthew McConaughey na veslanju ispred Dubrovnika

Foto: Grgo Jelavic / PIXSELL

Hollywoodska glumačka elita odmara na Jadranu na luksuznoj jahti.

Chris Rock i njegova nova djevojka, glumica Lake Bell potvrdili su svoju vezu u Hrvatskoj. Nakon sto su cijeli dan proveli na jahti usidreni kraj Lokruma, odlučili su se za šetnju gradom.

Nakon večere u Splitu dane provode na jahti u društvu Woodyja Harrelsona i supruge Laure Louie, Sache Barona Cohena, Larsa Ulricha i supruge, poznatog modela Jessice Miller, te poznatog menadžera Guya Osearyja.

Poznati komičari i glumci inače su poznati po zajedničkom ljetovanju još iz 2018. godine od kada redovito zajedno ljetuju i rade zajedničke selfije.

Chrisa Rocka tješili su prijatelji među kojima su bili Wanda Sykes, Sacha Baron Cohen i Woody Harrelson nakon sto ga je Will Smith udario na pozornici na dodjeli Oscara. Možda su ga sad odveli u Hrvatsku na ljetovanje kako bi zaboravio na skandal na dodjeli Oscara i uživao sa svojom novom ljubavi. S njima u društvu je JR pseudonim francuskog fotografa i uličnog umjetnika čiji identitet nije potvrđen. JR je skraćenica za inicijale JR-ovog imena, a to je Jean-René.

Matthew McConaughey, nakon par dana provedenih u Istri, pridružio se prijateljima na jahti. S Woody Harrelsonom i suprugom veslao je ispred Dubrovnika.

Woody Harrelson, Sacha Baron Cohen i Lars Ulrich zajedno su uživali u jutarnjem kupanju. Woody Harrelson pokazao je umijeće u skakanju s jahte.

Nakon kupanja Woody je istuširao Sachu Baron Cohena.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!