Zahuktava se atmosfera prije koncerta, prijenos na HTV1

29.07.2022.

15:24

Autor: Ivana Šilović/V.K./Vijesti/IMS/HRT

Zahuktava se atmosfera prije koncerta

Zahuktava se atmosfera prije koncerta

Foto: HTV / HRT

Ne propustite prijenos velikog koncerta Trag u beskraju - sjećanje na Olivera u petak, 29. srpnja na Prvom programu HTV-a u 21:25. Koncert uživo moći ćete pratiti i na našem portalu, Facebook stranici MojHRT te YouTube kanalu Hrvatske radiotelevizije.

video thumb

Na današnji dan prije četiri godine napustio nas je jedan od najvećih glazbenika s ovih prostora - Oliver Dragojević. Njegova Vela Luka i ove godine diše za njega. Glazbena manifestacija "Trag u beskraju" okupila je brojne glazbenike, prijatelje i poštovatelje Oliverove pjesme, a vrhunac je večeras kada se u sjećanje na velikog glazbenika održava koncert Trag u beskraju, uz prijenos na HRT-u, izvijestila je za HTV Ivana Šilović

video thumb

Vinko Barčot, glazbenik i prijatelj Olivera Dragojevića iz Vela Luke koje je napisao za Olivera pjesmu „Kad mi dođeš ti” rekao je kako mu je iznimno drago doživjeti uspjeh s nekim svojim, s prijateljem i to je jedna posebna dimenzija.

Govori kako su s Oliverom bila nezaboravna druženja te kako stalno razmišlja zašto se nisu više družili i u tome uživali.

Vela Luka već danima pjeva Oliverove pjesme.

- To je fenomen kojim nas naš čovjek skuplja. Nije lako da nas neki naš čovjek ovako skupi i da se svi okupe iz zadovoljstva. Njega su svi smatrali kao svoga i on se tako ponašao, rekao je te dodao kako su uvijek svi bili njegovi i nikad nije pravio razlike i svima je bio na raspolaganju.

Naglašava kako je neshvatljiva energija s kojom Oliver još uvijek okuplja ljude. Govori kako su svi ponosni na to što su ga poznavali.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!