Andrea Andrassy i Ivan Penezić napustili "Zvijezde pjevaju"

01.04.2023.

Zadnja izmjena 21:32

Autor: HRT/A.V.

Andrea Andrassy i Ivan Penezić

Andrea Andrassy i Ivan Penezić

Foto: Dario Njavro / HRT

Andrea i Ivan prvi su par koji je napustio 12. sezonu showa Zvijezde pjevaju. U drugoj emisiji parovi su pjevali pop i šansone.  

Galerija
Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca, Foto: Dario Njavro /HRT
Davor Jurkotić i Gina Damjanović, Foto: Dario Njavro /HRTAna Radišić i Alen Đuras, Foto: Dario Njavro /HRTLovro Juraga i Vjeko Ključarić, Foto: Dario Njavro /HRTLucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, Foto: Dario Njavro /HRTIvan Pažanin i ZSA ZSA, Foto: Dario Njavro /HRTJelena Perčin i Bojan Jambrošić, Foto: Dario Njavro /HRTBoris Banović i Ivana Kindl, Foto: Dario Njavro /HRTAndrea Andrassy i Ivan Penezić, Foto: Dario Njavro /HRTCambi, Foto: Dario Njavro /HRTZvijezde pjevaju, Foto: HRT/HTV

Ovosezonski natjecateljski pjevački parovi su: glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, chef Ivan Pažanin i ZSA ZSA, glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić, modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl, spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i Ivan Penezić, voditelj i komičar Davor Jurkotić i Gina Damjanović, voditeljica i podcasterica Ana Radišić i Alen Đuras, te glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić.


Parovi su svoje pjevačko umijeće pokazali pjevajući pop i šansone. Kao i do sad izvedbe je ocjenjivao žiri u sastavu Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca, a glasati su mogli i gledatelji.


Najbolji glazbeni show svake subote možete pratiti, ne samo na televiziji (HTV1), nego i na HRTi, te društvenim mrežama - Facebooku, Instagramu, Tik Toku i YouTubeu.


Natjecanje napustili Andrea i Ivan

Cambi- Zaljubljen

Poredak po ocjenama žirija

Poredak po ocjenama žirija

Poredak po ocjenama žirija

Foto: HTV / HRT

Andrea Andrassy i Ivan Penezić- Sve što znaš o meni

Boris Banović i Ivana Kindl- Oaze snova

Jelena Perčin i Bojan Jambrošić- Povratak

Ivan Pažanin i ZSA ZSA- Čokolada

Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević- Sve smo mogli mi

Lovro Juraga i Vjeko Ključarić- Lagala nas mala

Ana Radišić i Alen Đuras- Pamtim samo sretne dane

Davor Jurkotić i Gina Damjanović- Ne moren bež nje

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!