Anđa Marić opet pjeva: Ma kaj ne mogu?! Idem na kraj svijeta!

15.12.2021.

10:12

Autor: Kod nas doma/HTV

 Grupa Flare, najpoznatija po svom hitu "Srebrni", snimila je novu pjesmu i spot - a pripremaju i album.

Grupa Flare, najpoznatija po svom hitu "Srebrni", snimila je novu pjesmu i spot - a pripremaju i album.

Foto: Kod nas doma / HRT

Pjevačica i nekadašnja manekenka Anđa Marić dugo nije pjevala. Mislila je da ne može. Posljednjih godina dijagnosticirana joj je autoimuna bolest. Sada se vraća u glazbene vode s bratom Jerkom. Grupa Flare, najpoznatija po svom hitu "Srebrni", snimila je novu pjesmu i spot - a pripremaju i album.

- Kako sam dugo ležala, atrofirala mi je dijafragma, nisam mogla niti držati ton. Ali ovo ljeto sam bila baš puno bolje i probala sam s Jerkom. On mi je puštao stalno pjesme. Onda sam otišla u Meksiko i skužila sam - pa ništa nije nemoguće za mene! - kazala je Anđa Marić za emisiju HTV-a Kod nas doma.

Put u Meksiko bio je njeno vlastito probijanje granica.

- "Jadna sam, bolesna, ne mogu"... Ma kaj ne mogu?! Idem na kraj svijeta, sad ću ja pokazati sebi. To je bio susret sa samom sobom - opisala je što joj je značio put u Meksiko.

S bratom Jerkom Marićem ima novu pjesmu. Snimili su i spot. Pristala je - kaže - snimiti pjesmu, ali svojim tempom.

- Sve ćemo raditi polagano, kako ja mogu. Tako da je ovo neki drugi način ulaska u music business. Sve je po mome. Tamo gdje je sve po mom, kako kaže Yaya! - komentira Anđa.

Pogledajte video:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!