13:37 / 27.02.2020.

Autor: RJ Marketing i Komunikacije

Dora: Netta otkazala nastup, uz Roka finalisti Voicea!

-

-

Foto: - / -

Ususret početku Glazbenih dana HRT-a i „Dori 2020.“ U Opatiji – Netta otkazala nastup, uz Roka Blaževića gosti show programa će biti finalisti Voicea!
Još nas dva dana dijele od velike završnice Izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije – Dora 2020., kada ćemo u izravnom HRT-ovu prijenosu iz Opatije doznati tko će u svibnju predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Rotterdamu. U Opatiji su pripreme i probe izvođača na spektakularnoj pozornici u Sportskoj dvorani „Marino Cvetković“, koja će u subotu postati hrvatsko glazbeno središte, u punome jeku.
Iako su se u nekim medijima pojavile spekulacije o mogućnostima otkazivanja „Glazbenih dana HRT-a 2020. – Opatija“ i „Dore 2020.“ zbog aktualne situacije s koronavirusom u Hrvatskoj, to nije točno. Manifestacija će se održati prema prvotnom planu, odnosno počinje u petak 28. veljače u 20 sati koncertom Jazz orkestra HRT-a s gostima-pjevačima pod nazivom „Samo jednom se ljubi – sjećanje na Ivu Robića“ u dvorani centra Gervais u Opatiji, te „Dorom 2020“, u subotu 29. veljače u 20 sati u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji. Također nije točna ni informacija da bi izvođači, ukoliko su u minula tjedna boravili u Italiji, bili diskvalificirani. Jedina je točna informacija, a ujedno i promjena u programu „Dore“, da je gošća show programa iz Izraela Netta, eurovizijska pobjednica 2018. godine, zbog viroze otkazala svoj nastup, pa će umjesto nje – uz našeg lanjskog pobjednika Dore i predstavnika na Eurosongu Roka Blaževića natupiti naši – finalisti Voicea!


Recimo i to da će gledatelji Hrtvatske televizije i slušatelji Hrvatskog radija obje večeri moći pratiti u izravnim prijenosima HRT-a iz Opatije, i to od 20:05 na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije (HRT-HTV1) i Drugom programu Hrvatskog radija (HRA2).  
A u nastavku vam još jednom donosimo redoslijed izvođenja pjesama na „Dori 2020.“:  
1. Elis Lovrić - Jušto (E.Lovrić – E.Lovrić/M.Zec)
2. Bojan Jambrošić - Više od riječi (A.Šola – S.Gleđa/D.Žagmeštar)
3. Edi Abazi - Coming home (S.Sekulović Skansi)
4. Zdenka Kovačićek - Love, Love, Love (M.Mihaljević – B.Mihaljević/H.Grčević)
5. Alen Vitasović & Božidarka Matija Čerina - Da se ne zatare (R.Pilepić – D.Rapotec Ute)
6. Đana - One (R.Stipišić – L.Mrduljaš)
7. Aklea Neon - Zovi ju mama (D.Zovko/P.Kladarin – D.Zovko – D.Zovko/P.Kladarin)
8. Nikola Marjanović - Let's forgive (A.Karas – J.Kaplowitz/R.Vnuk/D.Šomen/A.Caković/A.Karas)
9. Lorenzo feat Dino Purić & Reper iz sobe – Vrati se iz Irske (Lorenzo – Lorenzo/Reper iz sobe – Z.Dusper Dus)
10. Marin Jurić Čivro - Naivno (B. Kolarić/M.Kolarić/M. Matijević Sekul – M. Matijević Sekul)
11. Lorena Bućan - Drowning (I.Huljić – L.Škaro)
12. Indira - You Will Never Break My Heart (B.Mihaljević/A.Crotti/D.Medalie – I.Levak/D.Medalie – B.Mihaljević/A.Crotti)
13. Jure Brkljača - Hajde nazovi me (M.Rus – F.Boić)
14. Colonia - Zidina (B.Đurđević – V.Đurđević – B.Đurđević)
15. Mia Negovetić - When it Comes to You (A.Wrethov/L.Deb/D.Dendo/M.Negovetić)
16. Damir Kedžo - Divlji vjetre (A.Pecotić – B.Šalamon Shalla/M.Rodić)

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!