"Eurosong od doma" - na jednom mjestu sve o Dori i Eurosongu

04.02.2022.

09:59

Autor: Kod nas doma/HRT

Večeras kreće "Eurosong od doma"

Večeras kreće "Eurosong od doma"

Foto: Kod nas doma / HRT

Bliži nam se Dora, a središnje mjesto za sve najsvježije informacije vezane uz Doru i Eurosong je stranica eurosong.hr. Poseban projekt entuzijasta s eurosong.hr-a je "Eurosong od doma".

- "Eurosong od doma" je YouTube emisija, jedan naš poseban projekt eurosong.hr-a, koji smo 2020. kada je Eurosong otkazan odlučili zapravo fanovima na taj način jednu alternativnu verziju, jednu glazbenu poslasticu pokloniti u kojoj su od doma svi oni izvođači koji su na neki način povezani s Dorom i Eurosongom otpjevali neke od najvećih hitova s Dore i Eurosonga. Prošle godine smo taj projekt odlučili iskoristiti za predstavljanje izvođača s Dore 2021., u kojem su se odazvali svi sudionici Dore i na taj način zapravo kroz pjevanje pjesama iz bogate povijesti Dore predstavili se svojim fanovima i fanovima Eurosonga, rekao je Ivan Horvat, glavni urednik Eurosong.hr.

Objasnio je da će se ove godine taj koncert iskoristiti da ovogodišnje sudionike Dore predstave kroz isti projekt, isti koncept, pjevajući neke od najvećih hitova sa Dore.

- Izvođači će otpjevati i neke svoje pjesme, neke svoje uspješnice i tako se predstaviti svim fanovima dva tjedna prije velike završnice Dore 2022., dodao je.

"Eurosong od doma" možete pogledati večeras na YouTube kanalu eurosong.hr-a u 20 sati, a u sklopu ovogodišnje Dore dodjeljuje se još jedna nagrada – Looksy.

- Looksy je nagrada za najbolju odjevnu kombinaciju na Dori koju je eurosong.hr prošle godine po prvi puta dodijelio, i to upravo pobjednici Dore Albini. Stručni žiri i gledatelji, odnosno posjetitelji stranice eurosong.hr na anketi - za vrijeme trajanja televizijskog prijenosa Dore – mogu glasati i odlučiti koji će to izvođač ovogodišnje Dore imati najbolju odjevnu kombinaciju, rekao je. 


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!