Let 3: U Liverpoolu ćemo napraviti spektakl

12.02.2023.

20:06

Autor: Jelena Tomac/Dnevnik/HRT/A.S.

Let 3: U Liverpoolu ćemo napraviti spektakl

Let 3: U Liverpoolu ćemo napraviti spektakl

Foto: HTV / HRT

Nakon jučerašnje pobjede na Dori, ekipa HRT-a je razgovarala sa skupinom Let 3 koja leti u Veliku Britaniju gdje će u svibnju braniti naše boje na Eurosongu. 

Pjesma Mama ŠČ! oduševila je publiku, a Let 3 najavljuje da će u Liverpoolu napraviti pravi spektakl. 

U suncem okupanoj Opatiji sliježu se dojmovi nakon sinoćnje Dore. Glavna tema premoćna pobjeda Leta 3! Sinoć su osebujni riječki glazbenici osvojili i publiku i žiri te uvjerljivo ponijeli prestižnu statuu.  

- Očito je da publika i žiri još uvijek imaju dušu, da nisu samo na plitkim emocijama nego na dubini, duboka, duboki osjećaji, rekao je Damir Martinović Mrle. 

"Mama ŠČ!" tako je dobila kartu za Liverpool.   

- Engleska kao kolijevka ironije, humora, produkcije, svega, mislim da s njima ne bi trebalo biti problema, mislim dapače da će podržati naše, da će konačno snimiti neke naše dijelove tijela. Vidjet ćemo, o tom potom, ali sigurno da ćemo tamo biti Let 3, nećemo biti nitko drugi nego Let 3, kazao je Zoran Prodanović Prlja. 

Uvijek pomalo kontroverzni, drukčiji, posebni.  

- Mislim da su nam to sami pokazali u kojem smjeru oni namjeravaju ići, a vidjet ćemo što zapravo smijemo u tom kontekstu izvest na Eurosongu, Tomislav Štengl, urednik Dore 2023. 

- Let 3 se sigurno dobro uklapa u cijeli taj tamo cirkus, pa to ništa više nije čudno, svašta smo vidjeli zadnjih 10 godina na Euroviziji tako da Let 3 bi se mogao dobro uklopiti i želim im svu sreću, kazao je Toni Cetinski. 

Sreću su im zaželjeli brojni kolege

- Let 3 je pobijedio, nemam što reći nego jedna sjajna Dora, sa sjajnim izvođačima, izjavio je Nenad Borgudan, Detour.

- Oni su bili od početka favoriti, imali su najbolji nastup, dodala je Patricia Gasparini.

Sada počinju pripreme za onaj na pozornici Eurosonga, u svibnju u Liverpoolu.

- Već smo krenuli, pripreme su krenule, kazao je Mrle. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!