ToMa na Dori traži put do šire publike

01.02.2021.

22:40

Autor: HRT

Tomislav Marić ToMa

Tomislav Marić ToMa

Foto: Roko Špoljar / -

Tomislav Marić, glazbeno poznat kao ToMa, mladi je 23-godišnji glazbenik koji posljednje dvije godine zida temelje karijere. 

U glazbene vode uplovio je još kao dijete koje je ljubav prema glazbi otkrio kroz glazbenu školu i razne glazbene festivale i natjecanja. U portfoliju glazbenih uspjeha i nastupa zabilježio je nastup na dočeku Pape u Sarajevu na Koševu, nastup u zagrebačkoj Areni, Ciboni i KD Vatroslav Lisinski

Uz pjevanje neizostavno dolazi i pisanje pjesama, a brojne njegove autorske pjesme osvojile su prve nagrade stručnog žirija na brojnim festivalima. Pjesma Molitva koju je skladao i izveo na Uskrsfestu kao pobjednička pjesma uvrštena je u CD izdanje najljepših hrvatskih duhovnih pjesama ikada napisanih. U pop glazbene vode zakoračio je pjesmom Ljubiš, ali ne voliš, nakon koje je slijedila Noć za kraj i u pjesma Vrijeme je

Posljednje dvije pjesme nastale su u suradnji sa švedskim producentima te su upravo oni tim s kojim je napisao pjesmu Ocean of love za Doru 2021. 

ToMa inače radi na jednoj lokalnoj zagrebačkoj televiziji kao voditelj Vijesti i jutarnjeg programa te uspješno manevrira ozbiljan novinarski posao i život glazbenika. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!