Lucija: Jako sam uzbuđena jer ću biti u showu; Lovro: Vjeko je brutalan mentor

17.03.2023.

19:45

Autor: Kod nas doma/HRT

Lucija Šerbedžija i Lovro Juraga

Lucija Šerbedžija i Lovro Juraga

Foto: Kod nas doma / HRT

Uoči 12. sezone showa "Zvijezde pjevaju" ovogodišnji natjecatelji sa svojim mentorima ozbiljno se pripremaju za nastup iduće subote. U emisiji "Kod nas doma" gostovala su dva para: Ivanka Mazurkijević i Lucija Šerbedžija te Vjeko Ključarić i Lovro Juraga.

"Mi smo prvenstveno prijateljice"


Lucija je rekla da je ona apsolutni fan showa "Zvijezde pjevaju".

- Televiziju rijetko gledam, ali ne propuštam "Milijunaša i "Zvijezde pjevaju". Subotom navečer kada imam predstavu, u nedjelju jedva čekam da si odvrtim "snimalicu" i uživam, rekla je.

Ivanka i Lucija su dugogodišnje prijateljice. Ivanka je rekla da obje nisu dobre gubitnice, a dugogodišnja prijateljica Uršula Tolj, urednica projekta "Zvijezde pjevaju", nagovorila ih je da sudjeluju u showu.

- Mi smo prvenstveno prijateljice, ona je zvijezda, a ja sam mentorica. U biti, to ništa ne znači, zajedno pjevamo, radile smo neke predstave zajedno, rekla je Ivanka.

I Lovro Juraga kaže da odmalena gleda "Zvijezde pjevaju".

- Jako se veselim showu, Vjeko je brutalan mentor, rekao je.

Vjeko kaže da je na dodjeli Zlatnog studija prvi put čuo kako Lovro pjeva, kaže da mu stvarno dobro ide.

- Tada sam znao da sam mentor u showu, ali nisam znao kome. Mislio sam si kako bi bio totalni pogodak da baš njega dobijem, dodao je.

Lucija je rekla da joj je obitelj velika podrška.

- Jako sam uzbuđena i sretna da ću biti u showu, ali puno je komotnije doma u svojoj foteljici gledati druge ljude i navijati, dodala je.

Ivanka kaže da Lucija ima predivan glas.

- Jelena i Prlja su stalno pričali da je to super i da su se dobro zabavili, rekla je.

Lovrin brat je, kako kaže, krivac za to što se bavi glazbom.

Odabir pjesme


Vjeko kaže da je jako teško odabrati pjesmu jer ih je jako puno.

- Lovro ima dobar ukus što se tiče mjuze i tu se nekako i slažemo, pa nam je dodatno teže odabrati pjesmu, ali za rock smo odabrali, za funk isto, rekao je Vjeko.

Dobar je učenik, kaže Vjeko, koji ga sluša.

Ivanka kaže da ona sluša Luciju.

- Prednost je da smo prijateljice, ne znam tko je tu mentor, ali znamo tko je zvijezda, rekla je.

Lako nam je birati pjesmu, kaže Lucija.

- Genijalno mi je kod Ivanke jer je najpresudnije ono što meni leži, dodala je.

Pogledajte cijeli razgovor: 

Novi mentori


U 12. sezoni premijerno kao mentori predstavljaju Ivanka, ZSA ZSA, Ivan i Vjeko, ali ne sumnjamo da će i oni biti izvrsni poput svojih, već iskusnijih kolega. Parovi ovogodišnje sezone su:

- glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević

- chef Ivan Pažanin i ZSA ZSA

- glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić

- modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl

- spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i Ivan Penezić

- voditelj i komičar Davor Jurkotić i Gina Damjanović

- voditeljica i podcasterica Ana Radišić i Alen Đuras

- glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić

Donosimo osvježenja


U novoj sezoni od sedam epizoda i ovaj put donosimo osvježenja: u dvije epizode o konačnom poretku odlučivat će dodatni dueli, a u finalnoj emisiji otkrit ćemo pjesme koje su zvijezdama obilježile život.

Žanrovi su ostali isti - samo se novi val vratio umjesto mjuzikla, te ponovno slušamo pjesme odjevene u pop, funk, rock, dance, šansonu, hip hop i baladu.

Ocjene i komentare i ove će sezone davati omiljeni ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja.

I ove sezone obećajemo puno dobrih pjesama, kvalitetnih izvedbi, veselja, smijeha, zabave za cijelu obitelj - u udarnom terminu subotom na HTV1.

I ove sezone obećajemo puno dobrih pjesama, kvalitetnih izvedbi, veselja, smijeha, zabave za cijelu obitelj - u udarnom terminu subotom na HTV1.

Redatelj showa je Tihomir Žarn, scenarist Alen Đurica, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a urednica projekta Uršula Tolj.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!