Siriščević za HRT nakon najave njegove smjene

13.03.2023.

19:58

Autor: Dnevnik/IMS/HRT

Dražen Siriščević

Dražen Siriščević

Foto: HRT / HTV

Nakon što je zagrebački gradonačelnik najavio smjenu Dražena Siriščevića s mjesta ravnatelja Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski zbog nepravilnosti u radu, niz istaknutih kulturnih djelatnika pokrenuo je Platformu za podršku Siriščeviću. Ističu da ga neće biti lako zamijeniti, da ih žaloste nepromišljeni potezi te da je neosnovano smijenjen. Samo za HRT o svemu se oglasio i Dražen Siriščević, prvi put nakon najave njegove smjene.

- Od srca doista hvala svima na lijepim riječima podrške. One su dokaz da nisam radio uzalud i da nisam radio samo posao, nego gradio povjerenje. One su poruka svima da budu li pošteno i odgovorno radili, a ja sam radio pošteno i odgovorno, da će to poštenje biti nagrađeno. Jer ima li veće nagrade od tih silnih poruka ohrabrenja. To su i poticaji da ne odustanem i da se ne predam i neću, rekao je Dražen Siriščević, ravnatelj KD-a Vatroslav Lisinski.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!