21:02 / 22.02.2021.

Autor: Dobro jutro, Hrvatska/HRT

Kazališna igra 'Gdje je Miffy?'

'Gdje je Miffy?'

'Gdje je Miffy?'

Foto: Dobro jutro, Hrvatska / HRT

Kazališna igra 'Gdje je Miffy?' je nastala prema popularnoj slikovnici Dicka Brune i predstavi 'I opet...Miffy'. Radi se o razvojnoj i edukativnoj igri koju mogu pratiti i djeca od navršene dvije godine.

Tvorce i izvođače te kazališne igre, Tanju Mirić i Aleksandru Naumov, posjetila je ekipa Kazališnog kutka emisije Dobro jutro, Hrvatska:


- Pojedina polja šarenog poligona skrivaju zabavne zadatke poput pantomime, imitacije ili pogađanja. Igru vodi Tanja Mirić, koja bacajući kocku prolazi polja i zadaje djeci zadatke kako bi zajedničkim rješavanjem pronašli Miffy. Pljeskanjem, skakanjem, smiješnim plesom i pjesmom djeca će otkriti svijet kazališta i maštovitih likova te se pritom ludo zabaviti, a da ne moraju napuštati sigurnost svoga doma, ističu iz kazališta Trešnja.


Igra je namijenjena najmlađima koji kroz igru upoznaju priču o zečici Miffy, susreću se s njom i njenom najboljom prijateljicom Ninom te otkrivaju važne poruke i pouke iz priče. Sve se odvija u već poznatom ambijentu iz predstave 'I opet…Miffy', a šarena kućica, stablo, plavi auto samo su dio Miffyjinog svijeta.

Miffy glumi Aleksandra Naumov, a Ninu Sanja Hrenar. Igra je dostupna na stranici www.ulaznice.hr gdje se mogu kupiti virtualne ulaznice po cijeni od 35 kuna.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!