Vesna Pisarović oduševila pojavom na Dori 2021.

15.02.2021.

14:40

Autor: HRT

Vesna Pisarović, Dora 2021.

Vesna Pisarović, Dora 2021.

Foto: Renato Branđolica / za HRT

Kada je u subotu stupila na scenu Dore u crvenim štiklama, malo tko je ostao ravnodušan. Vesna Pisarović je, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, gostovanjem na Dori 2021. mnoge oduševila vrativši ih u prošlost.

"Jedna od najboljih pjevačica na sceni. Hitovi za sva vremena", "I tako Vesna profesionalno poruči: Dragi natjecatelji, draga nacijo, ovako se to radi!", "Legendarna Vesna! Tako me je vratila u djetinjstvo sinoć s ovim nastupom. Djetinjstvo, neka bolja, bezbrižna vremena. Odrastali smo uz njene hitove. Od početka do kraja nastup je bio fenomenalan, ali kada je zakoračila na scenu u crvenim štiklama i u predivnom crvenom kompletu... naklon do poda ženo!", samo su neki od komentara na YouTube stranici Dore

Uz njene pjesme odrastali su mnogi.

Vesna Pisarović je na pozornici Dore pobjedu odnijela prije točno 19 godina. S pjesmom "Sasvim sigurna" ("Everything I want") nastupila je na Euroviziji 2002.

- To sam ja bila tu, te tri minute, koja sam uživala u pjesmi. I lijepo, sigurno sam se osjećala. Ali s druge strane tu je bilo puno njih koji su gledali što mi je s kosom, kako sam nešto napravila... Tako da, osim te same pobjede, mogu reći da sam - zbunjena!, izjavila je te 2002. Vesna nakon pobjede na Dori.

Zbunjena nikako, ali i dalje sasvim sigurna - pokazala nam je to gostujućim nastupom na Dori 2021. 

Pogledajte nastupe Vesne Pisarović 2002. i 2021. godine:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!