10 dana kod zaprešićkog bana

21.07.2021.

12:09

Autor: Danijel Despot/Dobro jutro, Hrvatska/V.M./HRT

Novi dvori, Zaprešić

Novi dvori, Zaprešić

Foto: Dobro jutro, Hrvatska / HRT

U Novim dvorima bana Jelačića u Zaprešiću do 25.srpnja traje manifestacija „10 dana kod bana“ koja se održava u jedinstvenom ambijentu park-šume. 

Turistička zajednica grada Zaprešića pripremila je opušteni ljetni program na najljepšoj gradskoj lokaciji.


Detalje o programu ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska doznala je od direktora TZ grada Zaprešića Tonija Ganjte:

- Tople banske večeri uz osvijetljeni ambijent počeli smo dobrom vibrom P.U.S. Days (ponedjeljak, utorak i srijeda) uz urbani zvuk naših sjajnih DJ majstora, koji smo začinili dobrim pićem i klopom na otvorenom prostoru uz Vršilnicu, ističu organizatori.


U četiri iduća dana „10 dana kod bana“ donosi jazz, kubanske i latino večeri uz Ricarda Luquea i prijatelje te Alena Đurasa i AL SiTAR TRIO, a nedjelja, 25.srpnja za kraj programa rezervirana je za TikTok Party i karaoke na otvorenom.


-  Tijekom dana uživajte u tematskim kostimiranim turama, radionicama za djecu, razgledu grada i upoznajte Zaprešić. Pripremili smo bogati program za najmlađe, a one starije prije večernjeg opuštanja pozivamo u razgled Novih dvora, dvorca Lužnica i Zaprešića, poručili su iz TZ grada Zaprešića.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!