Let 3 oduševio publiku u Domu sportova

19.02.2023.

20:23

Autor: Marija Milas/Dnevnik/HRT/IMS/A.V.

"Antivalentinovo" u Domu sportova

"Antivalentinovo" u Domu sportova

Foto: Lovro Domitrovic / PIXSELL

Hrvatski predstavnici na ovogodišnjem natjecanju za pjesmu Eurovizije, Let 3, posljednjih su dana dobro uzdrmali europsku glazbenu scenu. Njihov je nastup na Dori jedan od najgledanijih među fanovima Eurosonga, a na kladionicama se penju iz dana u dan. Trenutačno su na 14. mjestu, prije samo nekoliko dana bili su 29. Let 3 sinoć je, očekivano, oduševio i na tradicionalnom koncertu nazvanom "Antivalentinovo", u prepunoj maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Ono što nije bilo očekivano, riječki su se rokeri na sceni pojavili - u smokinzima.

Let 3 na antivalentinovskom koncertu bacio je publiku u trans. Nastupali su u, za njih, neobično profinjenom modnom izdanju. Ovaj put, ruže su ostavili u garderobi. 


Pjesma kojom će Hrvatsku predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu antiratne je tematike. Inspiraciju su pronašli, kažu, u poljoprivredi. 


- Danas je nekom mama kupila traktor i on misli da može orati po cijeloj planeti jer ima traktor i može parkirati gdje god hoće ili ako misli da je neki baja, bahati tip, e pa ne može, rekao je Prlja.  


Dok je dio građana oduševljen pjesmom, neki nisu. Pa je pokrenuta peticija kojom se pokušava zabraniti nastup grupe na Eurosongu. 


- Idiotizam što drugo reći. Meni su let 3 super. Ja sam veliki fan još od teen dana, rekao je pjevač Edo Majka


- Mislim da su odlične šanse. Pjesma je super. Vrlo je aktualna, kazala je Ana Pavičić iz Zagreba. 


Dobre šanse imaju i na eurovizijskim kladionicama. 


- To je sve plan bio. Ja sam od rođenja to planirao. To se planira, rekao je Mrle


- Zapisano je u zvijezdama, nadovezao se Prlja, nakon čega je Mrle zaključio:  


- Pogledaš samo u one karte gatare i sve znaš.  


Let 3, u svibnju leti za Liverpool. Sudeći prema interesu za pjesmu na internetu, nisu samo Hrvati poludjeli za Mamom ŠČ.  


- Ljudi hvala Vam na podršci. Budite uz nas kao i uvijek, rekao je Prlja, na što se Mrle nadovezao: 

 

- I mirišite ružice i ljubite se, puno ljubavi. ŠČ!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!