"Progledaj srcem": besplatne umjetničke online radionice

06.09.2021.

12:36

Autor: Krešimir Volarević/Dobro jutro, Hrvatska/V.M./HRT

Progledaj srcem online

Progledaj srcem online

Foto: Dobro jutro, Hrvatska / HRT

Zadnji je dan prijava za sudjelovanje u projektu "Progledaj srcem online" - besplatne radionice za djecu i mlade. Radionice kreću 20. rujna. a sudionici će tijekom projekta prolaziti radionice pjevanja s Djordjijom Palić, glume s Robertom Kurbašom, crtanja s Evom Vukinom, improvizacije s Marinom Perišem i ostalim vrhunskim hrvatskim umjetnicima i stručnjacima.

Projekt 'Progledaj srcem online' omogućava 33 besplatne umjetničke i kulturne aktivnosti za djecu i mlade do 25 godina, koje obuhvaćaju 'online' panele, radionice, koncerte, izložbe i druženja sa stručnjacima i umjetnicima iz područja glazbe, glume, slikarstva, kiparstva, umjetnosti i kulture.


Detalje o programima ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska doznala je od voditelja projekta Luke Kotlara:

- Sudionici će svaki tjedan do 2. svibnja 2022. godine dobiti priliku čuti nadahnjujuće priče vrhunskih umjetnika, educirati se, informirati i zajedno virtualno družiti te razmjenjivati iskustva, mišljenja i ideje, i to iz udobnosti njihova doma, najavljuju organizatori.


Neki od govornika na panelima i radionicima bit će Marin Periš, Djordjija Palić, Goran Kovačić, Luka Stipić, Krisja Štulić, Ana Jordan Knežević, Robert Kurbaša, Iris Mihatov Miočić, Eva Vukina, Denis Vasilj, Tomislav Buntak, a polaznici programa moći uživati i u glazbi na mrežnim koncertima popularnih izvođača duhovne glazbe.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!