Hrvatski poduzetnici pomažu sisačkoj pedijatriji

07.07.2021.

09:39

Autor: Goran Ćelić/Dobro jutro, Hrvatska/V.M./HRT

"Srce poduzetničko" pred sisačkom bolnicom

"Srce poduzetničko" pred sisačkom bolnicom

Foto: Edina Zuko / PIXSELL

Tridesetak hrvatskih poduzetnika udružilo se kako bi pomoglo Odjelu pedijatrije Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić" u Sisku.

Poduzetnici će sudjelovati u dobrotvornoj akciji Srce poduzetničko za pedijatriju sisačke bolnice kojoj je cilj nabaviti prijenosni inkubator.


- Petsto tisuća kuna koliko je potrebno za kupnju inkubatora, pokušat će skupiti davanjem poslovnih savjeta na platformi Klippy, najavljuju organizatori


Putem te platforme videoporukama će odgovarati na pitanja poduzetnika i onih koji tek kreću u poduzetništvo.


- Zainteresirani će moći postavljati raznolika pitanja vezana uz posao - od onih birokratskih do komentiranja konkretnih poduzetničkih ideja, ističu iz platforma Klippy.


Svaki će se savjet naplaćivati 150 kuna, a sav novac prikupljen akcijom donirat će se Odjelu pedijatrije Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić" kako bi se taj odjel čim prije i bolje obnovio te opremio nakon razornog potresa koji je krajem prošle godine pogodio Sisačko-moslavačku županiju.


Detalje o akciji ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska doznala je od ravnatelja Opće bolnice "dr. Ivo Pedišić" u Sisku Tomislava Dujmenović i suosnivača platforme Klippy Svena Hamzića:


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!