Ganuti Duško Lokin o pjesmi posvećenoj svojoj preminuloj supruzi

22.05.2023.

21:12

Autor: Dobro jutro, Hrvatska/B.A./HRT

Duško Lokin

Duško Lokin

Foto: Dobro jutro, Hrvatska / HRT

Duška Lokina danas je u HTV-ovoj emisiji Dobro jutro, Hrvatska do suza dirnulo pitanje o pjesmi posvećenoj njegovoj preminuloj supruzi.

@hrvatska_radiotelevizija Ganuti Duško Lokin u @DobroJutroHrvatska govorio je o pjesmi posvećenoj svojoj preminuloj supruzi #duskolokin #hrt #zavas #fyp ♬ original sound - HRT

Kako je popularni pjevač ranije otkrio medijima, njegova supruga Anuška preminula je u studenom prošle godine od COVID-a.


- "Ti, samo ti" je pjesma koja je njoj namijenjena, rekao je vidno ganuti glazbenik u HTV-ovoj jutarnjoj emisiji.


- To je napisao moj prijatelj i producent, kompozitor Ljubo Šeperić - Lupo Song. S obzirom na to da smo prijatelji, poznavajući moju situaciju i općenito, on je napisao taj tekst i melodiju, i ja to sad pjevam, rekao je Lokin.


Na konstataciju voditeljice Zlate Mück kako Lokin tu pjesmu pjeva iz duše, zbog čega je već postala veliki hit na radijskim postajama, Lokin je rekao da tako i inače uvijek pjeva.


- Ja drukčije ne znam. Ja imam jake emocije kad je u pitanju uopće empatija prema ljudima ili kad je u pitanju pjesma, tekstovi i tako, rekao je Lokin.

Cijeli razgovor možete pogledati ovdje:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!