Vježbe za žene koje nisu dugo ili nisu nikad vježbale

06.04.2023.

07:52

Autor: Vesna Mimica/Dobro jutro, Hrvatska/HRT

Vježbe za žene koje nisu dugo ili nisu nikad vježbale

Vježbe za žene koje nisu dugo ili nisu nikad vježbale

Foto: HTV / HRT

Ana Marija Biškup dugo je tražila najbolju fizičku verziju sebe. Prolazeći mnoge režime i treninge te surađujući s brojnim trenerima počela je polako razvijati svoju metodu rada. Kod nje dolaze žene koje nisu dugo vježbale ali i one koje nisu nikada vježbale.

Kod Ana-Marije žene nalaze sve na jednom mjestu, individualan pristup, popis namirnica, vježbe - sve je prilagođeno pojedincu. S vremenom shvatiš, kaže - što stvarno funkcionira na tebi i kako se izboriti s nekim problemima vezano za vježbanje i prehranu.

No posebno vrijeme se posvećuje psihološkom pristupu i razvoju a to ljudima godi jer je vrijeme ovdje posvećeno samo njima.

Ana Marija je majka 6-ero djece. Velika je obitelj ono što su ona i suprug oduvijek željeli i smatraju da takve obitelji imaju mnogo prednosti. Međusobno se potiču, hrabre, šale, uče i tako, sasvim sigurno kaže Ana Marija - postaju odgovorniji ljudi.

Dobra organizacija ključ je svega pa se sve zapisuje. Imam veoma dobrog muža, osmjehuje se Ana Marija. On piše raspored, podsjeća nas na aktivnosti, jer oboje radimo i valja mnogo toga obaviti.

Jednostavno - osjećati se bolje


Postoji još nešto s čim se ova obitelj uspješno izborila. Treba spremiti hranu za sve njih. Nije to atomska fizika smije se Ana Marija. Sve su to namirnice koje poznajemo, kuhamo, biramo sezonsko i ne jedemo brzu hranu. Kuhaju se variva, meso uz to, juhe, jedu se salate i mnogo voća.

Uobičajena jela, samo smo danas zaboravili na njih. Na isti način Ana Marija pokušava promijeniti loše navike svojih vježbačica, jer ljudi se jednostavno počnu osjećati bolje.

Ana Marija želi promijeniti živote žena na bolje. Da nikada više sebe, svoje živote, želje, ne stavljaju na posljednje mjesto, nego da budu ono što zaista jesu.

Njezine vježbe gledajte već idući tjedan u rubrici 'Minuta za vas' na početku emisije Dobro jutro Hrvatska.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!