Na brijunskoj rivi kreativne inspiracije ne nedostaje. Damjan Bistričić, 'outlaw chef', ono što nacrta - to i pripravi. Za ekipu pulskog Mora pripremio je hobotnicu na lovoru.
18.09.2022.
13:54
Autor: Kornelija Benazić/More/HRT
Na brijunskoj rivi kreativne inspiracije ne nedostaje. Damjan Bistričić, 'outlaw chef', ono što nacrta - to i pripravi. Za ekipu pulskog Mora pripremio je hobotnicu na lovoru.
HOBOTNICA NA LOVORU, sastojci
- 4 kraka hobotnice
- 5 šaka lovorovog lista
- 2 kom šampinjona
- 1 kom bukovače
- 2 štapića celera
- 5 cherry rajčica
- pola tikvice
- 2 svježe smokve
- limeta
- malo grožđa
- 1 mrkva, korica limete i naranče
- mediteranske trave (menta, timijan, koromač)
- maslinovo ulje
ZA PRELJEV
- sok od naranče, nasjeckani peršin,
- exstradjevičansko maslinovo ulje
- cvijet soli
Pripremu jela s detaljnim uputama pogledajte u videoprilogu.
Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!
Autorska prava - HRT © Hrvatska radiotelevizija.
Sva prava pridržana.
hrt.hr nije odgovoran za sadržaje eksternih izvora