Skupina prijatelja i zaljubljenika u more, pokrenula je u Puli osebujnu gastronomsku priču. Lokalne morske plodove nude na moderan street food način.
10.05.2022.
07:00
Autor: Klara Dujmović/More/HRT
Skupina prijatelja i zaljubljenika u more, pokrenula je u Puli osebujnu gastronomsku priču. Lokalne morske plodove nude na moderan street food način.
Za ekipu pulskog Mora njihov prijatelj Poljak David Wasilewski pripremio je tuna steak burger.
TUNA STEAK BURGER (sastojci)
-150 grama tune
- burger s crnilom sipe
- list salate
- rukola
- rajčica u maslinovu ulju s origanom
- umak od kiselog vrhnja s peršinom
- majoneza
Pripremu jela s detaljnim uputama pogledajte u videoprilogu.
Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!
Autorska prava - HRT © Hrvatska radiotelevizija.
Sva prava pridržana.
hrt.hr nije odgovoran za sadržaje eksternih izvora