Plavi recept za pulsku emisiju More odabrao je - Đelo Hadžiselimović. U Pršurićima, malom mjestu na zapadu Istre poznatom po proizvodnji pjenušca - Đelo i Konelija Benazić spremili su - po istarski.
30.05.2022.
07:10
Autor: Kornelija Benazić/More/HRT
Plavi recept za pulsku emisiju More odabrao je - Đelo Hadžiselimović. U Pršurićima, malom mjestu na zapadu Istre poznatom po proizvodnji pjenušca - Đelo i Konelija Benazić spremili su - po istarski.
Tajna je, kaže Đelo - u smiksanim slanim inćunima koji se obavezno dodaju u brudet. A riba od koje se brudet radi - mora se najprije malo popržiti. I naravno - nema miješanja.
Postupak pripreme pogledajte u videoprilogu:
Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!
Autorska prava - HRT © Hrvatska radiotelevizija.
Sva prava pridržana.
hrt.hr nije odgovoran za sadržaje eksternih izvora