Za ekipu pulskog Mora kuhar Emilio - Endy Marić pripremio je šanpjera (kovač) u škartocu.
27.07.2022.
07:22
Autor: More/Kornelija Benazić/HRT
Za ekipu pulskog Mora kuhar Emilio - Endy Marić pripremio je šanpjera (kovač) u škartocu.
ŠANPJER U ŠKARTOCU (sastojci)
-2 fileta šanpjera (kovača)
- paprika
- tikvica
- mrkva, celer
- cherry rajčice
- bijelo vino
- ekstradjevičansko maslinovo ulje
- sol, papar
Peći u pečnici na 220 stupnjeva, petnaest do dvadeset minuta.
Pripremu jela s detaljnim uputama pogledajte u videoprilogu.
Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!
Autorska prava - HRT © Hrvatska radiotelevizija.
Sva prava pridržana.
hrt.hr nije odgovoran za sadržaje eksternih izvora