Za ekipu pulskog Mora kuhala je svjetski poznata kulinarska zvijezda. Rođena je Puljanka s američkom putovnicom. Lidija Bastijanić pripremila je Kapešante u pršutu.
04.09.2022.
06:56
Autor: Kornelija Benazić/More/HRT
Za ekipu pulskog Mora kuhala je svjetski poznata kulinarska zvijezda. Rođena je Puljanka s američkom putovnicom. Lidija Bastijanić pripremila je Kapešante u pršutu.
KAPEŠANTE U PRŠTUTU (sastojci):
- 10 kom kapešanti ili jakopovih kapica
- 10 feta tanko narezanog pršuta
- 10 listića kadulje
- 0,5 kg špinata
- ekstradjevičansko maslinovo ulje
- bijelo vino
- domaći ocat
- kocka maslaca
- sol, papar, ljuta papričica
Pripremu jela s detaljnim uputama pogledajte u videoprilogu.
Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!
Autorska prava - HRT © Hrvatska radiotelevizija.
Sva prava pridržana.
hrt.hr nije odgovoran za sadržaje eksternih izvora