Druga sezona "Šutnje"

01.12.2022.

20:43

Autor: Marija Matoš/V.K./Dnevnik/IMS/HRT

Šutnja

Šutnja

Foto: HTV / HRT

Radnja druge sezone serije "Šutnja" većinom se događa u Osijeku u kojemu će iduća 3 tjedna produkcijska kuća Drugi plan za potrebe Hrvatske radiotelevizije snimati nove nastavke.

- Nastavljamo priču o borbi protiv zla, protiv različitih malverzacija, a koje su dodatno pojačane ratom u Ukrajini, tako da naša ekipa dobiva neke nove likove koji im pomažu ostvariti neke nove zločine, novi kriminal tako da uvijek iduća sezona mora biti napetija i žešća, naglašava Dalibor Matanić, redatelj. 

- Nažalost, ove godine u ovoj sezoni nećemo moći toliko vremena provesti u Kijevu zbog tragičnih događaja koji se tamo događaju. Imat ćemo neke scene u Kijevu, to će odraditi naša prijateljska ekipa iz Ukrajine, govori Miodrag Sila, producent. 

Glumačkoj ekipi iz prve sezone pridružit će se i dobro poznata imena.  

- Moja uloga je jedna ozbiljna poslovna žena koja ima svoje razloge zašto pokušava pomoći određenim likovima u seriji, rekla je Branka Katić, glumica. 

- Neke ljude koji još uvijek slobodno šetaju po Osijeku, a nikad nisu osuđeni, a njihovi su slučajevi zataškani. Lik mi nije baš simpatičan, govori Leon Lučev, glumac. 

- I dalje pričamo o tom zlu koje je oko nas i dalje je priča u drugoj sezoni mučna i teška, rekla je Sandra Lončarić, glumica. 

- Druga sezona bit će vrlo emotivna, osobito među likovima, tako da će biti vrlo zanimljivo i nadam se jednog dana i trećoj sezoni, govori Ksenija Mišina, glumica. 

Premijera 6 novih nastavaka intrigantne serije bit će u jesen iduće godine na Prvom programu HTV-a. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!