Što je ljeto bez dobrog sna na području bez signala?

28.05.2023.

21:08

Autor: HRT

Lovci Sven, Morana, Krešimir, Mladen i Dean

Lovci Sven, Morana, Krešimir, Mladen i Dean

Foto: HTV / HRT

Završila je posljednja emisija prve sezone popularnoga kviza Superpotjera i naše lovce očekuje ljetna stanka. Joško ih je upitao hoće li je provesti odmarajući se ili pripremajući za novu sezonu.  

- Odmor, područje bez signala! Po mogućnosti na otoku. Ni televizor, a kamoli pripreme, Potjere... Ništa! - rekao je Sven. I dok će njemu ovo biti prvo "lovačko" ljeto, Morana je pak po tom pitanju "veteranka". 

- Deset sezona je na mojim malim plećima. Što boljih, što lošijih, istaknula je Morana dodavši i kako najbolji način pripreme za novu sezonu uključuje dobar san, redovite obroke i hidratantnu kremu. 

Galerija
Lovci, Foto: Superpotjera/HRT
Lovci, Foto: Superpotjera/HRT

- Meni nije prvo "lovačko", ali mi je drugo "otačko" ljeto pa se tu nešto i malca pita koliko će mi ostati vremena da uopće šmugnem iz Zagreba. A sada, ako ostane vremena za ponavljanje gradiva... Moj život je ponavljanje!, naglasio je Krešo.

U Mladenovu rasporedu prvo će na redu biti odmor prijeko potreban ljudima njegove dobi, ustvrdio je. Što se tiče obnove gradiva pripomenuo je kako će to biti uglavnom dopunjavanje, s obzirom na sve više novih podataka koje treba pratiti. 

Superpotjera

Superpotjera

Foto: HTV / HRT

Uz Moranu, najiskusniji u lovačkoj družini je i Dean. Zamoljen da ocijeni ovaj koncept kviza, lovac još od prve premijerne Potjere rekao je: - Kako je rasla Potjera tako sam rastao i ja. I doslovno i preneseno. I onaj format je skoro pa savršen i ovaj format je skoro pa savršen. Donosi nekakve druge stvari, ali mislim da ovako nešto još nismo imali u Hrvatskoj, zaključio je Dean iskazavši i ponos što je dio tako dobre ekipe.   

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!