Ljetovanje iz snova

24.06.2021.

20:30

Autor: Žana Morović-Rudić/Regionalni dnevnik/HTV/D.S.

Opušteni ljetni tjedan zahvaljujući zakladi "Hrvatska za djecu"

Opušteni ljetni tjedan zahvaljujući zakladi "Hrvatska za djecu"

Foto: Regionalni dnevnik / HRT

Opušteni ljetni tjedan proveden u zajedništvu, zahvaljujući zakladi "Hrvatska za djecu", pravi je doživljaj za obitelj Marić.

Neprofitna organizacija "Hrvatska za djecu" koju je prije 13 godina osnovala Vlada Republike Hrvatske osigurava ukupno 26 različitih potpora, a dosad su u radu pomogli više od 80 tisuća djece.


- Rita se molila da idemo na more i onda je supruga došla u kontakt s osobom koja je bila lani pa je rekla idemo probati, kaže Damir Marić.


- Sa zakladom "Hrvatska za djecu" surađujemo već četiri godine, ovo je jedanaesta obitelj koja provodi tjedan kod nas, treća ovu sezonu, sretni smo i čast nam je s obzirom na to da smo obiteljski resort, rekao je Frane Skoblar, voditelj marketinga u Zaton Holiday Resortu.


Iz zaklade kažu kako podupiru obrazovne, socijalne, zdravstvene i sl. potrebe djece, a ovakvim samostalnim projektima podržavaju obitelji. 


Mila, Rita, Marko i Toma vratit će se kući s puno uspomena na zajedničko ljetovanje, povezani još čvršće obiteljskim vezama. 


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!