Lana Jurčević: Nikad se nisam bolje osjećala u svojoj koži

11.12.2021.

09:55

Autor: Kod nas doma/HTV

Lana Jurčević: "Nikad se nisam u životu bolje osjećala u svojoj koži"

Lana Jurčević: "Nikad se nisam u životu bolje osjećala u svojoj koži"

Foto: Društvene mreže / Kod nas doma

Nedavno su je napali da se udebljala a nju to uopće ne dira. Bez obzira na sve zlobne komentare, pjevačica Lana Jurčević je sretna u svojoj koži.

- Na vagu nisam stala jedno 15 godina! Obožavam papati. Žao mi je da nisam dobila još jedno deset kila, onda bi to bila prava priča! - šali se u razgovoru za emisiju Kod nas doma.

Idealno je, kaže, biti zdrav. 

- Ako krećem od sebe, nikad se nisam u životu bolje osjećala u svojoj koži! Nikad nisam imala više celulita, nikad mi mišići nisu bili mekaniji, taman ove dvije godine u koroni sam se fakat opustila. Nekad su žene bile veličane, ako se sjetimo Marilynke starih slika, naše bake, mora se imati gdje primiti! - poručuje.

Smatra da se trebamo baviti sportom, da rezultat bude da budemo zdravi, ali ne da robujemo normama i kriterijima koji se "ionako svakih 15-20 godina izmjenjuju".

Javnost često od medijski eksponiranih ljudi želi vidjeti kakvi su kada se kamere ugase. Ekipa emisije Kod na doma ih, doduše, nije ugasila, ali... Riječi su ponekad suvišne, pogledajte video: 

O zastrašujućoj mržnji koja se širi virtualnim svijetom za HTV-ovu emisiju Puls progovorila je Vedrana Pribičević, poznata ekonomska stručnjakinja, koja je tu mržnju osjetila na vlastitoj koži. Kada je zbog svoje težine postala meta agresivnog zlostavljanja na društvenim mrežama, javno je istupila. Svojim je mrziteljima uputila poziv da se prestanu skrivati iza nadimaka i lažnih profila te da joj u lice kažu sve što imaju. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!