Sobin: Žungul je Slavko bez mana

18.02.2021.

12:14

Autor: Kod nas doma/HTV

Slavko Sobin

Slavko Sobin

Foto: Kod nas doma / HRT

Slavko Sobin jedan je od omiljenih lica kazališne scene i malih ekrana, koji često puni medijske stupce. Mnogi ne znaju da je ovaj simpatični glumac studirao na Akademiji u Los Angelesu i da je veliki ljubitelj pasa – ponosan je vlasnik dviju mješanki, Bube i Mare.

Osvrnuo se na nedavnu aferu seksualnog nasilja nad ženama:

- Grozno je to što se događa, mislim da niti jedan muškarac ne može zamisliti kako je ženi kad je netko stavi u pasivnu poziciju žrtve i dominira nad njom, pogotovo u poslovnom okruženju.

Kaže i kako se nada da će akcija protiv nasilja donijeti velike promjene:

- Naša dužnost kao muškaraca je, ako vidimo da se to događa, instantno stati tome na kraj i zaštititi naše žene.

Slavko kaže da je na setu znao provesti i do 36 sati, snimajući dva projekta paralelno, a znalo se dogoditi da jednu scenu mora ponoviti i dvadesetak puta. A upravo mu posao uljepšava dane u doba pandemije.

- Zahvalan sam što imam priliku raditi, napominje.

Kaže kako mu je lik Žungula, kojeg glumi u seriji „Crno-bijeli svijet“, karakterno jako blizak:

- On je Slavko bez mana – kad makneš sve moje najgore strane i ostane samo ono što je dobro, dobiješ Žungula, sa smijehom kaže Slavko.

Redovitim vježbanjem vodi računa o svom zdravlju i izgledu, a za sebe kaže da je tipični Splićanin koji većinu dana provede s kavom u ruci, ali i nomad koji "voli svugdi doć' i poć'". 

Pogledajte video:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!