13:17 / 11.06.2021.

Autor: Maroje Vučičević/Vijesti iz kulture/V.M./HRT

Vrhunac Fotosofie - fotografiranja poznatih

Fotosofia

Fotosofia

Foto: Vijesti iz kulture / HRT

Kako snimiti dobar portret, modnu, reklamnu i art-fotografiju? Odgovor na ta pitanja ponudila je ovogodišnja, 16. Fotosofia pod vodstvom našeg poznatog fotografa Damira Hoyke. 

Vrhunac je dosegnula već uobičajenim danom fotografiranja poznatih – ovaj su put to bili Rene Bitorajac, Slavko Sobin i naš kolega Damir Smrtić, a sve je zabilježila i ekipa Vijesti iz kulture:

Damir Hoyka omogućuje polaznicima Fotosofije rad sa zvijezdama. Seminar je dosad pohađalo više od dvije stotine darovitih fotografa. U intenzivnih tjedan dana može se mnogo naučiti - i u teoriji i u praksi.


Hoykina je želja pronaći talentirane fotografe koji su spremni učiniti veliki životni zaokret i postati pravi profesionalci. U veseloj atmosferi Fotosofije uvijek rado sudjeluju i naši glumci, pjevači, voditelji i ostale zvijezde.


Polaznici Fotosofije poslije često dobiju priliku objavljivati radove u vodećim medijima, te se za seminar uvijek traži mjesto više.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!