Upoznajte novog trenera iz HTV-ove "Minute za vas"

09.09.2021.

07:04

Autor: Vesna Zovko/Dobro jutro, Hrvatska/V.M./HRT

Antonio Dojčman

Antonio Dojčman

Foto: Dobro jutro, Hrvatska / HRT

Vinkovčanin Antonio Dojčman od malih je nogu u sportu. Igrao je nogomet i mislio da će to možda biti njegova buduća karijera, ali u 16. godini osjetio je potrebu da način treniranja digne na višu razinu ili da ga promijeni, a njegove vježbe možete gledati već sljedeći tjedan u rubrici Minuta za vas na početku emisije Dobro jutro, Hrvatska.

Antonio je počeo istraživati nove i drugačije treninge i prehranu koja ih prati. Natjecateljske ambicije došle su u dvadesetima. Prema preporuci profesionalaca u body buildingu, Antonio Dojčman počinje uspješno graditi svoju karijeru.


Kako - doznajte u reportaži iz emisije Dobro jutro, Hrvatska:

Svoju budućnost Antonio ne vidi nužno u svijetu body buildinga. Položio je sve ispite u Fitness učilištu i instruktor je fitnesa. Obrazovanje shvaća vrlo ozbiljno. 


- Ne možete podučavati druge ako sami niste stručni u nekom području, objašnjava nam ovaj mladi trener.


No od svojih učenika očekuje disciplinu kakvu i sam ima. Ljudi troše novac na lošu hranu, alkohol i cigarete, a onda dolaze u teretanu i očekuju čudo, kaže. Međutim ovdje se onda suoče sa stvarnošću.


Dok gledamo Antonija kako vježba na uličnom vježbalištu u Zagrebu, jasno nam da je pred njim uzbudljiva budućnost. Posvećen treninzima i edukaciji, u slobodno vrijeme vozi bicikl i luta po prirodi, druži se s dragim ljudima i, vjerovali ili ne, šeće.


Velika mu je želja doseliti se u Zagreb jer misli da će ovdje imati više prilika za napredovanje i rad u struci.


Nadamo se da će mu se želje ostvariti a njegove vježbe možete gledati već sljedeći tjedan u rubrici Minuta za vas na početku emisije Dobro jutro, Hrvatska.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!